IL PEPERONCINO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 342 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Peperoncino. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2024 om 23:02 Mijn bestelling was voor €110. Ik vond de porties bijzonder klein, de cheesecake caramello was droog. Dit had teminste 40 euro minder moeten kosten. Niet tevreden.
9 jun 2024 om 21:48 Heel laat en koud eten toen het aankwam
19 mrt 2024 om 20:51 Carpaccio gerecht was erg weinig voor bedrag dat het kost
14 mrt 2024 om 20:02 Der Fahrer war nicht in der Lage die Adresse zu finden.
11 feb 2024 om 14:39 Ordered 9 pizzas but only 4 came, the other 5 took another ~40 mins to come. There appears to have been a miscommunication, either on the restaurant or delivery side. Quality of the pizzas was great as always though.
29 jan 2024 om 20:39 Really Good
10 jan 2024 om 12:39 Om 18.45 uur besteld en ruim een uur later pas ontvangen. Dat duurt echt te lang! Op de thuisbezorgd bon staat dat de afhaaltijd bij het restaurant 19.05 uur is voor de bezorger dus de pizza was steenkoud. Zonde want de smaak was wel prima!
13 dec 2023 om 12:37 Perfect
2 dec 2023 om 20:55 Eten was zeer middelmatig. Jammer.
30 okt 2023 om 10:02 Zelf opgehaald, dit duurde flink langer dan aangegeven maar de pasta en pizza waren eenmaal thuis 10/10. Zelfs na de rit van 10 minuten waardoor het wat was afgekoeld! Ik ga voortaan reserveren!
22 okt 2023 om 20:19 De lekkerste pizza’s van Delft maar je kan ze beter in het restaurant eten. Bij bezorging waren de pizza’s lauw, super zonde.
18 okt 2023 om 11:50 Ik weet dat je in het restaurant onwijs lekker kan eten, maar gister pizza's thuis laten bezorgen en dat was wel een kleine teleurstelling. De pizza's waren amper warm meer en de bodem onwijs taai.